Képzések

Munkatársaid tudása a Te sikered

200+ nagyvállalati Tréning

Képzéseink

Adj használható tudást! Formáld dolgozóid hozzállását!

A technológia fejlődése egyre inkább a képességek fejlesztésének irányába viszi a fókuszt. Tegyél dolgozóidért, hogy ők is tehessenek céged jövőjéért.

Fedezd fel képzéseinket, melyek a pozitív pszichológia és a játékosítás erejére épülnek. Gyakorlatias, kézzelfogható eredményeket hozó tréningjeinkkel azonnali hatást érünk el.

AI Tréning - Centaer Consulting

AI tréning: kezdő és haladó

Kizárólag gyakorlat. Mire, hogyan érdemes használni a különböző AI eszközöket, hogy időt / energiát spóroljatok meg munkátok során.

Ügyfélszolgálati képzése- Centaer Consulting

Ügyfélszolgálati Képzés

Felkészítjük csapatod a kihívások kezelésére és gyors megoldására. Kommunikációs technikák, ügyfélszolgálati specifikumok átadása valós use-case-ek mentén.

Contact Center Tréning - Centaer Consulting

Contact Center Tréning

Problémakezelést és proaktív sales technikákat tanítunk. Fejlesztjük a call center munkatársak fontos képességeit: a stresszkezelést, az aktív hallgatást és az empátiát.

Digitális felkészítés - Centaer Consulting

Digitális felkészítés

Digitális készségek fejlesztése, szemléletformálás. Megkönnyítjük az új technológiák befogadását és gyakorlati szintű használatát.

Asszertív kommunikációs tréning - Centaer Consulting

Asszertív kommunikáció

Az alkalmazottak megtanulják világosan kifejezni magukat, értő figyelemmel hallgatni, és nehéz beszélgetéseket kezelni, miközben fenntartják a kölcsönös megértést és tiszteletet.

Értékesítési tréning - Centaer Consulting

Értékesítési Technikák

Emeld csapatod értékesítési képességeit! Munkatársaid elsajátítják a konzultatív értékesítési módszereket, az ellenvetés kezelését és különböző zárótechnikákat.

Kultúraváltás - Centaer Consulting
Centaer Consulting - az ember szolgáltatába állítjuk a techológiát.
Új technológiák bevezetése - Centaer Consulting
Munkerő támogatása technológiai megoldásokkal - Centaer Consulting

Több mint képzés

Új technológiák. Új folyamatok. Kultúraváltás.

Képzéseink célja, hogy a résztvevők ne csak megismerjék, hanem magukévá is tegyék és azonnal gyakorlatban is használják azokat az innovatív eszközöket és módszereket, amelyekről tanulnak.

Egyedi módszertanunk segít átformálni a munkavállalók hozzáállását az új dolgok befogadására. Képzéseink a tudásátadás mellett hozzájárulnak a vállalati kultúra formálásához,  elősegítve egy dinamikusabb, nyitottabb és produktívabb munkahelyi környezet kialakulását.

Itt a GINOP 3.2.1-21

Javítsd céged versenyképességét a munkavállalóid fejlesztésén keresztül.

Használd fel a Ginop Plusz 3.2.1-21 pályázatot! Tudj meg többet a részletekről!