ESEMÉNYEINK

Tanuljunk egymástól
konkrét use-casek mentén!

Tapasztalati tanulás

A szakma jövőjét építjük

Hiszünk abban, hogy legjobban úgy tudunk egymástól tanulni, ha megosztjuk a sikereinket, a tanulságainkat, ha őszintén beszélhetünk a győztes és a vesztes stratégiáinkról, az útról, és nem csak a végeredményről. 

Segítsük egymást épülni, gördülékenyebben és hatékonyabban válaszolni a kihívásokra. Ezért szervezzük eseményeinket.

Ügyfélszolgálati Klub

Szakemberek egymás közt

Meghívott szakemberekkel üzleti problémákról beszélgetünk. Technológiai partnereket mutatunk be, akik elsőkézből mutatják be rendszereiket és az implementáció folyamatát. 

Szakmai képzések - Centaer Consulting
Lazán, kötetelenül

Sok nevetéssel.
Formalitások nélkül.

Benchmark Klub

Jógyakorlatok felderítése

Így csinálják mások. Jógyakorlatok megfigyelése konkrét  helyszíneken. Tapasztalatmegosztás első kézből.

Hogy néz ki máshol az ügyfélkapcsolati osztály, milyen munkafolyamatokkal dolgoznak, milyen kihívásokkal szembesülnek és hogyan lehet azokat megoldani? Kötetlen, jó hangulatú esemény azoknak, akiknek fontos, hogy egy lépéssel előbbre tartsanak.

Mentor Program

A tehetségek mentorálása

Hiszünk abban, hogy az elméleti képzésen túl és a gyakorlati tapasztalatszerzés mellett fontos, hogy a tehetséges, tanulni vágyó fiatalok szélesebb rálátást kapjanak a szakmára.

Dedikált képzési programunk azoknak az ambíciózus fiataloknak szól, akik hisznek abban, hogy a hosszú távon fenntartható üzleti növekedés a magas szintű ügyfélélmény révén tud megvalósítani. 

Segítünk ezt megvalósítani, és az ügyfélélményt üzleti eredményre fordítani.

Ügyfélélményt javítunk. Együtt!

Ha különösen érdekel egy-egy üzleti kérdés, téma, amely többeket érinthet, írj nekünk, hogy közös rendezvényeinken is feldolgozhasssuk.