Kedves Csoportvezető/Supervisor!

Lemaradtál legutóbbi tréningünkről? Most itt az alkalom hogy jelentkezz, ugyanis újra meghirdetjük nagy sikerű tréningünket!

Most hallasz először képzésünkről? Akkor olvass tovább és tudj meg többet egyedi ajánlatunkról!

• People management kihívásaidra keresel válaszokat?

• Szeretnéd jobban motiválni a csapatodban dolgozó kollégákat?

• Fontos, hogy a csapatod az elvárások felett teljesítsen?

• Célod, hogy megakadályozd a kollégáid kiégését?

• Élveznéd ha mindig jó hangulat uralkodna a csapatodban?

A Centaer Consulting Kft. ismét nyílt tréninget szervez nagyvállalati környezetben dolgozó csoportvezetőknek és supervisoroknak. Olyan résztvevőkre számítunk, akik szeretnék csapatuk teljesítményét és motivációját növelni, vezetői és kommunikációs készségeiket fejleszteni, illetve emelni az összetartás és együttműködés hatékonyságát a csapaton belül.

Több lehetséges eszköz és módszer kiscsoportos összegyűjtésével és közös elemzésével segítjük a csoportvezetők vezetői fejlődését, többek között megismertetjük résztvevőinket a gamification módszerrel is. A fél napos tréning programot gamification gyakorlati bemutatóval és közös narratíva tervezéssel is színesítjük.

Bár a fél nap nyilván nem elegendő idő ahhoz, hogy teljes komplexitásában tárgyaljuk a témát, mégis hisszük, hogy a tréning során kapott feladatok és ötletek többsége azonnal hasznosítható lesz a gyakorlatban mikor a csoportvezetők visszatérnek munkahelyükre.

A tréninget cégünk szakképzett senior trénere Bordács Rita, valamint gamification szakértője Farkas László közösen tartják.

Workshop helyszíne: Centaer Consulting irodája 1139 Budapest, Forgách utca 9/b I.emelet

Workshop időpontja: 2018.12.14. péntek 9.00–13.00-ig

Workshop díja: 19.800 Ft

A jelentkezéseket az office@centaer.com címre várjuk!