Ügyfélkapcsolatok HomeOfficeban címmel folytatódik webinárium sorozatunk július 16-án 17 órától. Ez alkalommal a HomeOffice adta nehézségeket és a bevált módszereket járjuk körül.

Boritó kép

Júniusban „Délutáni teaház” címmel webinárium sorozatot indítottunk, ahol mindig egy meghívott vendéggel együtt beszélgetünk az elmúlt időszak tapasztalatairól és hogy milyen jövő látszik kibontakozni. A Covid-19 egy újabb állomása az amúgy is egyre gyakrabban érkező változásoknak. Ez egyre nagyobb bizonytalanságot hoz a jövő tervezésébe és vezetői döntések meghozatalába. Egy ilyen helyzetben kritikus, hogy minél több elképzelés, vélemény kerüljön az asztalra. Ezért azt céloztuk meg megosztjuk az ügyfélkapcsolati szakmával a tapasztalatokat, a kialakuló gyakorlatokat, illetve biztosítjuk, hogy ti is kérdezhessetek és elmondhassátok véleményeteket.

Webinárium sorozatunk második részében meghívott előadónk Dobó András a Deutsche Telekom IT Solutions HU Business Unit vezetője. Andrásék már 3 éve fejlesztik a home office lehetőségek bevezetését, így ők már bevált módszerek mentén tudták kezelni a pandémiás időszakot. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a home office bevezetése kapcsán. Megosztja velünk, hogy milyen bevált metodikákkal dolgoznak és milyen buktatók voltak tapasztalhatók az otthoni munkavégzés során.

Csatlakozzatok hozzánk egy-egy délután, hozzatok egy forró teát a beszélgetéshez.
Az előadás végén egy nyitott beszélgetésre invitálunk Titeket. Nektek is van valami jó gyakorlatotok a HomeOffice-ra? Esetleg ellenzitek és rossz tapasztalataitok vannak? Nem találjátok a megoldást egy-egy kérdésre a HomeOffice-al kapcsolatban? Csatlakozzatok csütörtökön online és beszélgessünk ezekről a kérdésekről.
Osszátok meg Ti is tapasztalataitokat, kérdezzetek bátran! Kíváncsiak vagyunk, nálatok milyen most a helyzet. Még mindig otthonról dolgoztok? Bejártok a munkahelyre? Melyiket részesítitek előnyben? Mire készültök a jövőben?
Tanuljunk egymástól!

Az esemény online, Teams-en zajlik. A részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött a facebook eseményen keresztül. Link az eseményhez: https://www.facebook.com/events/3033533550058331/