A mai üzleti reggelink a természetes preventív gyógymódokról szólt. Rendhagyó módon arról beszélgettünk, hogy hogyan maradjunk fókuszáltak és energikusak természetes gyógymódok segítségével a téli időszakban is. Kálmán Márta, aki a mindennapi találkozások alkalmával is gyakran meglep minket egy-két természetes praktikával, ma bemutatta nekünk, hogy ő miket tesz azért, hogy energikus és egészséges maradjon.

Csoportkép

A reggeli elején rögtön egy szelet nyers almával kínált minket és beavatott minket a nyers, jó forrásból szerzett ételek fontosságába. Felhívta a figyelmet a mértékletességre és arra, hogy mely táplálékot mikor érdemes bevinni a szervezetbe. Bevezetett a természetes citromturmixolás csínjába és abba, hogy hogyan őrizhetjük meg csontjaink egészségét.

TermészetesTöbbek között azt is megtudtuk tőle, hogy mire jó a diófalevél tea és mit tehetünk azért, hogyha beüt egy nátha ne döntse le a teljes irodát a lábáról! Azonban Márta nem győzte hangsúlyozni, hogy ami a táplálkozás mellett a legfontosabb, az az, hogy rendben legyen a lelkünk. Az önismeret és a lelki béke témaköre épp olyan hangsúllyal elő került a reggeli során, mint a kurkuma vagy a kakukkfű jótékony hatása.

Tisztában vagyunk vele, hogy ami egy reggelibe belefér, az csak a jéghegy csúcsa. Köszönjük Mártának, hogy irányt mutatott számunkra, a természetes és egészséges táplálkozás irányába. Habár kollégáink változatos érdeklődéssel és előismerettel fogadták a témát, mindannyian eltanultunk valamit, ami a mindennapi rutinunkba beépítve egészségesebbé és ellenállóbbá tehet minket.