Online szakmai beszélgetés sorozatunk szeptember első csütörtökén fél 4-kor folytatódik.
A munkahelyeken az egyre intenzívebb változás és az egyre inkább fennmaradó bizonytalanság egyik legnagyobb kihívása a kollégák érdeklődésének és motivációjának fenntartása, a csapat egyben tartása. A vírus járvány erre még ráerősített , de tudjuk, hogy a fenti kihívások hosszú távon aktuálisak maradnak számunkra. Ezekről a témákörökről beszélgetünk szeptember 3-án 15:30-tól. Csatlakozz be a beszélgetésbe, hallgasd meg szakértők tapasztalatait, tippjeit a kérdésben és ha szeretnéd oszd meg saját tapasztalatod. Tedd fel aktuális kérdésed!
Online szakmai beszélgetés előadói: Király Csilla, Fintor Zoltán és Gáll Tamás
Sorozatunk következő részében meghívott előadóink Király Csilla a Profession.hu Ügyfélszolgálati vezetője, valamint Fintor Zoltán a Budapest Bank Contact Center vezetője. A beszélgetésünk során a fenti témakör kapcsán osztják meg tapasztalataikat és jövőbeni elképzeléseiket.
„Délutáni teaház” címmel indított online szakmai beszélgetés sorozatunk egyes alkalmaival mindig egy-egy meghívott vendéggel együtt beszélgetünk az elmúlt időszak tapasztalatairól, továbbá hogy milyen jövő látszik kibontakozni. A Covid-19 egy újabb állomása az amúgy is egyre gyakrabban érkező változásoknak. Ez egyre nagyobb bizonytalanságot hoz a jövő tervezésébe és vezetői döntések meghozatalába. Egy ilyen helyzetben kritikus, hogy minél több elképzelés, vélemény kerüljön az asztalra. Ezért azt céloztuk meg megosztjuk az ügyfélkapcsolati szakmával a tapasztalatokat, a kialakuló gyakorlatokat, illetve biztosítjuk, hogy ti is kérdezhessetek és elmondhassátok véleményeteket.
Csatlakozzatok hozzánk egy-egy délután, hozzatok egy forró teát vagy egy hideg limonádét a beszélgetéshez.
Az előadás végén egy nyitott beszélgetésre invitálunk Titeket. Osszátok meg Ti is tapasztalataitokat, kérdezzetek bátran!
Tanuljunk egymástól! Légy részese te is, az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő online beszélgetésnek!
Az esemény online zajlik. Az eseményre való csatlakozás részleteihez keresd fel facebook eseményünket:
https://www.facebook.com/events/310326003569798
A fenti linken ” Ott leszek”-et jelölve és beregisztrálva biztosan értesülsz minden aktuális információról a csütörtöki alkalmat illetően.
Értesülj a későbbiekben is eseményeinkről. Hiszen annyit elárulhatunk, hogy ez nem az utolsó délutáni teaház lesz. Kövess minket facebookon, linkedIn-en és instagramon!
Reméljük, hogy csütörtökön veled is találkozunk!