Az elmúlt héten új taggal bővült a Centaer Consulting csapata. Varga Edina gyakornokként fogja segíteni munkánkat a jövőben. Tapasztalatának köszönhetően főként a banki szférában folyó projektjeinkben számítunk aktív részvételére. Az alábbiakban az Ő gondolatait olvashatjátok cégünkről:

„Egy fiatal feltörekvő vállalkozás számára talán az egyik legnagyobb kihívást a széleskörű ismertség kialakítása jelenti mind a jelenlegi, mind pedig a leendő ügyfelek és munkatársak körében. Ez azonban korántsem olyan egyszerű feladat abban az esetben, ha a cég még nem rendelkezik évtizedes hírnévvel, közkedvelt termékekkel és bárhol felismerhető reklámzenével.

Be kell vallanom néhány héttel ezelőtt én magam sem tudtam mi az a Centaer Consulting, és a vállalkozás központi elemének számító gamificationról is csak halvány elképzeléseim voltak. Csupán a véletlennek köszönhető, hogy rábukkantam az álláshirdetésükre, most viszont már a csapat legújabb tagjaként kijelenthetem, örülök, hogy részese lehetek a Centaer küldetésének és szeretném, ha minél több emberhez eljutnának a vállalkozás által képviselt értékek. A Centaer Consulting legfőbb célja, hogy a mai rohanó és teljesítmény orientált világban a munkavállalók munkával töltött idejét megszínesítse és élvezetesebbé tegye, hiszen hol van az megírva, hogy dolgozni csak kényszerből és erőltetetten lehet, nem lenne sokkal egyszerűbb egy olyan világot teremteni, ahol a munkavállalók örömmel és motiváltan lépnek be reggelente a munkahelyükre? Mindezt a változást a gamification módszertan alkalmazásával igyekeznek elérni, ami magyarul játékosítást jelent, vagyis hogy játékos elemeket ültetnek nem játékos környezetbe, jelen esetben az üzleti életbe. Mindez persze nem azt jelenti, hogy a dolgozók innentől csak játszanak egész munkaidőben, csupán arról van szó, hogy a hétköznapi monotonitást felváltaná egy könnyedebb, „flow” élményszerű munkavégzés. A Centaer mindemellett számos más üzletfejlesztési projektet is vezet különböző nagyvállalatoknál, és ez a paletta csak bővülni fog, hiszen kiválóan képzett és tapasztalt csapatának köszönhetően rengeteg pozitív visszajelzés érkezik egy-egy elvégzett projektet követően.

Remélem minél több emberhez eljut cégünk üzenete és akár ügyfélként, akár munkatársként dolgozhatunk együtt a jövőben!”

 

Varga Edina
Gyakornok – Centaer Consulting