A Centaer Consulting csapatában hisszük, hogy a folyamatos fejlődés elengedhetetlen része életünknek. Fejlesztési irányaink meghatározásához nagyon sok segítséget kapunk ügyfeleinktől, akik időről időre megosztják velünk a náluk teljesített projektjeinkhez kapcsolódó véleményüket.

 

Az Unicredit bankban nagy gondot fordítunk az ügyfelekkel kapcsolatban álló- és a folyamatosan ügyfélkommunikációt végző kollégák képzésére.
Célunk, hogy minden új feladat teljesítéséhez megfelelő felkészítést kapjanak mind a bejövő hívásokat fogadó call centeres- mind a kimenő telesales-en dolgozó kollégák. Az ügyfelek kéréseinek (ügyintézés, tranzakciók kezelése) teljesítésén túl szervezeti egységünk értékesítési csatornaként is működik. A kollégák értékesítési készségeinek fejlesztéséhez a Centaer Consulting szakértőit hívtuk segítségül, akikkel több körös értékesítési tréninget szerveztünk kollégáinknak. A tematikában hangsúlyt kapott a különböző ügyféltípusok felismerése és DISK alapján történő besorolása, majd az ennek megfelelő értékesítési kommunikációra való felkészítés. A szakmai témakörök mindig kiegészültek csapatépítő elemekkel is, melyek amellett, hogy a tréningek jó hangulatát biztosították, közelebb hozták a kollégákat egymáshoz és ez a csapatként történő működéshez elengedhetetlen. Az egyéni sikerek elismerésén túl a csapat eredmények is nagyon fontosak! A programokat a Centaer Consulting vezetői és trénerei folyamatosan, a menetközben felismert új igényeinkhez alkalmazkodva is testreszabták, mely rugalmasságot ezúton is nagyon köszönjük nekik! A tréningekhez kapcsolódó véleményüket, kérdéseiket, a tanultak kapcsán született további ötleteiket, a tréningeken készült fotókat a résztvevők egy gamification alkalmazás segítségével, játékosan oszthatták meg egymással. Kollégáink nagyon pozitív visszajelzést adtak az együttműködésről, ezért ha tehetjük máskor is szívesen dolgozunk a Centaer Consultinggal.”

Báthori László
Unicredit Bank, Call Center Igazgató
Multichannel / Lakossági és Kisvállalati divízió