Az alábbi gondolatokat Tiba Gábor, a WizzAir ügyvezető igazgatója fogalmazta meg a Centaer Consultinggal való együttműködésük kapcsán.

A Centaer Consulting csapata a Wizz Air ügyfélszolgálat teljes körű auditját és értéklánc modellezését végezte el magyar és angol nyelven. A helyi, operatív szinten túl, a hazai és más országokban dolgozó felsővezetők bevonására is sor került a project során így a vezetői elvárásokat nemzetközi szinten is mindvégig szem előtt tartva történhettek a fejlesztések.
Útmutatásunk alapján elsődlegesen az alkalmazott technológiát és a folyamatokat vizsgálta a tanácsadó cég, ezt követően pedig az emberi erőforrás képességeket. A jelenlegi működés felmérése, szakértői értékelése a Centaer érettségi modellje alapján történt.
A projekt a rövid-, közép- és hosszú távú fejlesztési javaslatok kidolgozását jelentette, valamint az ügyfélszolgálati terület stratégiai szintű újrapozícionálásával foglalkozott a vállalaton belül.
A feladat végrehajtása során kiemelt fókuszba került a Social Media szerepe az ügyfélszolgálati munkában. Ehhez kapcsolódóan, utólag nemzetközi benchmark kutatással is megbíztuk a Centaer Consulting csapatát, melyet kiemelkedő minőségben készítettek el. A projekt maximálisan eleget tett előzetes elvárásainknak. Nagyra értékeljük a Centaer Consulting csapatának elkötelezettségét, megbízhatóságát és tapasztalataikon alapuló javaslatait.