Ígéreteinkhez híven, megismételtük a nyílt vezetői tréningünket és a pénteki nap során újra megvalósult az irodánk tréning termében. A szeptember 25-én megrendezésre került nagy sikerű első nyílt tréningünk folytatásaként, pénteken 7-en vettek részt a workshopon. Így, aki kimaradt volna, az is átélhette ma ezt az élményt. Az előadók Bordács Rita senior trénerünk és Farkas László gamification szakértőnk volt.

A workshop során a csoportvezetők, supervisorok fejlesztése érdekében szó volt a dolgozói csapatok motiválásáról, teljesítményről és a dolgozói elégedettségről. Fontosnak tartjuk, hogy tréningjeinkről a résztvevők olyan eszközökkel és módszerekkel távozzanak, amikkel a csoportjukban dolgozó kollégáikat folyamatosan jobb teljesítmény elérésére tudják ösztönözni. Ezen felül az összetartás és együttműködés hatékonyságát tudják növelni.Szerencsére most is nagyon együttműködő csapat jött össze. Köszönjük, azt a sok kérdést és proaktivitást, amit a résztvevőktől tapasztaltunk. A tréning lezárásaként narratívát is készítettek a résztvevők, melyből utána a Centaer csapata is inspirálódott.

Ez volt a második felvonás, de ígérjük, hogy nem az utolsó. Még rengeteg ötlet van a trénereink és csapatunk fejében, melyek megvalósításra várnak. Reméljük kedves olvasó, hogy te is a része leszel.