Nagy örömünkre szolgált, hogy ismételten meghívást kaptunk az OzoneTV Egyenlítő műsorába.

Az OzoneTv elsősorban a környezettudatos nézőket célozza meg saját gyártású, ismeretterjesztő műsoraival, melyekben igyekeznek felhívni a figyelmet bolygónk helyzetére és különböző alternatív lehetőségeket mutatnak be az egyéni felelősségvállalásra.

A „zöld” szemléletű műsorokon túl igyekeznek bemutatni a világ szépségeit, köztük hazánk tájait, illetve különböző tudományos témákat, mint például a gamification. Ez alkalommal a téma: kultúraváltás játékosítással a Fővárosi Vízművekben. Velünk tartott Dr. Paksi Piroska is, a Vízművek ügyfélszolgálati igazgatója.

És hogy miért is van szükség a vállalati kultúraváltásra? Az okok között szerepel a digitális transzformáció, a generációváltás, illetve a Fővárosi Vízművek vállalati értékeinek felfrissítése és megerősítése a vállalat 150. évfordulójának alkalmából. Ezt a kultúraváltó folyamatot segíti és erősíti az a játék, melyet a Vízművek dolgozói játszanak a KingAER keretrendszerében. A gamification módszertana különböző narratívákat és játékos elemeket alkalmaz a mozgósításhoz, ezzel segítve a dolgozókat a változásra való felkészülésben.

Hogyan is lehet ezt jól csinálni? Kiderül az Egyenlítő május elejei adásából! Nehogy lemaradj! ?