Cégünk életében mindig fontos volt, hogy együtt alakítsuk a Centaert, ezért két fiatal kollégánk szabad kezet kapott, hogy megrendezzen egy workshopot, ami a korosztályuknak szól.

Ennek eredményeképpen tegnap délután rendeztünk első ízben főleg az egyetemista korosztályra szabott workshopot a tréningtermünkben.

A téma a fiatal generációkat nagyban érintő jelenség, a kapunyitási pánik volt. A workshop tartója Kálmán Márta senior szakértőnk volt. A két fiatal kolléga Mártával közösen gyúrta össze a délután tematikáját, ami kellően szakmai és aktuális programot eredményezett.

Az alkalom átfogó képet adott a fiataloknak a kapunyitási pánik jelenségéről és a hozzá kapcsolódó fontos témakörökről (önismeret fontossága, hivatás megtalálása, céltudatosság, döntéshozás, útkeresés).

A résztvevők proaktivitásának és nyitottságának hála az esemény egyik legnagyobb hozzáadott értéke az volt, hogy a személyes történetek inspirálták és megerősítették a résztvevőket az elmondásaik szerint.

Összességében sikeres eseményt tudhatunk magunk mögött, ami megerősítést ad abban, hogy továbbra is közvetlenül a szemünk előtt tartsuk a fiatalabb generációk fejlődését.