Náray Szilvia kolléganőnk szinte a kezdetektől segíti munkánkat, mint irodavezető. Megkértük, hogy mesélje el mi volt a legemlékezetesebb pillanata a munkája során:

„Két évvel ezelőtt augusztusban jelentkeztem a Centaer csapatában, ahol végül szeptemberben kezdtem meg tevékenységemet, mint irodavezető. Azon kívül, hogy az irodai mindennapok történéseit menedzselem, aktív részese vagyok a gamification projekteknek.

És mi a gamification projektben való részvételem legnagyobb élménye?

Egy TED talk video, amit akkor találtam, amikor az egyik gamification projektünkhöz kerestem kihívást csapatépítés témakörhöz.

Mit tanulhatunk Diana Nyad előadásából, aki Kubából Floridába úszott át csaknem 170 km-t 60 évesen?

Megtanulhatjuk, hogy nem egyedül kell nekivágnunk az online vagy offline kihívásoknak, hanem kell egy jó csapat, akik barátok és mentorok, akik képesek a tagokból az utolsó csepp lelkesedést és akaraterőt is előhívni, amikor úgy érzik, hogy nincs tovább. Persze nehézségek mindig is lesznek, de egy jó csapat ezen átlendít mindenkit.

A Centaer egy ilyen profi, kreatív csapat, tele innovációval, felfedezni vágyással és megvalósítással. Számunkra a gamification egy kihívásokkal teli izgalmas expedíció a munka világában.”