„Délutáni teaház” címmel webinárium sorozatot indítunk, ahol mindig egy meghívott vendéggel együtt beszélgetünk az elmúlt időszak tapasztalatairól és hogy milyen jövő látszik kibontakozni. A Covid-19 egy újabb állomása az amúgy is egyre gyakrabban érkező változásoknak. Ez egyre nagyobb bizonytalanságot hoz a jövő tervezésébe és vezetői döntések meghozatalába. Egy ilyen helyzetben kritikus, hogy minél több elképzelés, vélemény kerüljön az asztalra. Ezért azt céloztuk meg megosztjuk az ügyfélkapcsolati szakmával a tapasztalatokat, a kialakuló gyakorlatokat, illetve biztosítjuk, hogy ti is kérdezhessetek és elmondhassátok véleményeteket.

Webinárium sorozatunk első része június 17-én 16:00-kor lesz. Ezen alkalommal meghívott előadónk dr. Paksi Piroska, a Fővárosi Vízművek Ügyfélszolgálati vezetőjének szemüvegén keresztül vizsgáljuk az elmúlt pár hónap történéseit.

A Fővárosi Vízművek különlegesen nehéz helyzetben van a pandémia idején, hiszen a negyedik legkritikusabb szolgáltatást nyújtja az országban. A tiszta vizet folyamatosan biztosítani kell, főként akkor, amikor emberek milliói a szokásosnál is többször mosnak kezet. Hogyan alakult a Vízművek élete? Mi történt az elmúlt időszakban és hogyan oldották meg a kialakult helyzetet? Hogyan indult meg a visszarendeződési folyamat és mi az, amit tanultak az elmúlt időszakból? Hogyan segítette őket a Motivive mindebben?
Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel fordulunk Piroskához a webinárium elején, hogy esettanulmány formájában kapjunk képet az ő megoldásaikról. Csatlakozzatok hozzánk egy-egy délután, hozzatok egy forró teát a beszélgetéshez.
Az előadás végén egy nyitott beszélgetésre invitálunk Titeket.
Osszátok meg Ti is tapasztalataitokat, kérdezzetek bátran!
Tanuljunk egymástól! Találkozzunk június 17-én az online térben 16 órakor!

Az esemény Teams-en zajlik. A részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött,  a facebook eseményen keresztül:  https://www.facebook.com/events/264264791296777/