A Centaer Consulting csapatának az elmúlt hónapokban több alkalommal is lehetősége volt az Ozone Tv Egyenlítő című műsorában szerepelni és a gamification témakörét körüljárni más-más megközelítés szerint. A 3 adás alatt szó volt a játékosítás lényegéről és elsődleges céljairól, majd egy jelenleg is futó projektünket vizsgáltuk meg egy hazai nagyvállalatnál (Fővárosi Vízművek), végül pedig a gamification módszertan pszichológiai hátterét elemeztük Andrei Damsa segítségével, aki a Játékos lét kutatóközpont pszichológus szakértője. Ezúttal a gamification-nek a szervezetfejlesztésben kifejtett pozitív hatásairól beszélgetett a Centaer Consulting két tulajdonosa– Szabó Tímea és Gáll Tamás- illetve Vécsey Zsadány, az ALEAS Simulation ügyvezető igazgatója.

A teljes adás október 4-én este 11 órakor lesz látható az Ozone Tv-ben, addig is egy kis kedvcsináló a műsorról:

A mai modern és teljesítmény orientált szervezetek számára egyre nagyobb kihívást jelent a tehetségek megtalálása, fejlesztése valamint a hosszú távon való megtartása és motiválása. Milyen megoldásokkal lehet ezeket a nehézségeket enyhíteni? Kiket kell képezni a vállalatnak a jövőbeni sikerek és növekedés eléréséhez? A kollégákat vagy a menedzsmentet?
Sok helyen beszélnek róla, hogy másfajta tudásra, másfajta tanulási módszerekre van szüksége a vállalatoknak ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak. Miért van szükség a módszerek változtatására és milyen új, innovatív technikák léteznek? Mit jelent a flow élmény, hogyan érhető el és miért hasznosítható a mindennapi munkavégzésben?

Felkeltettük az érdeklődésed? Ne maradj le október 4-én a teljes adásról!